Bruschetta Ricci met tonijn en Salsa Verde

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 x 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
8 sneetjes stokbrood
1 hardgekookt ei
peterselie
1 lepel kappertjes
1 teentje knoflook
1 verse pikante chilipeper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Verdeel de tonijn in stukken.

    Pluk de blaadjes peterselie van de stengels en hak ze samen met de kappertjes en het knoflook fijn. Snijd de chillipeper in kleine ringetjes en snijd het hardgekookte ei in stukjes. Doe alles in een mengkom en voeg wat olijfolie van de tonijn toe, meng het geheel goed door elkaar.

    Rooster het brood op de grill of in een pan en beleg het daarna met het mengsel. Garneer met de goed uitgelekte stukjes tonijn en serveer meteen.

De favoriete recepten