Fusilli met tonijn, tomaten, mozzarella en basilicum

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g fusilli
200 g mozzarellaballetjes
3 rijpe en sappige tomaten
een paar blaadjes basilicum
1 snee wit brood
1 teentje knoflook
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg het zout toe zodra het water begint te borrelen. Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    Breek intussen het brood in stukken en bak deze samen met het teentje knoflook in een pan met anti-aanbaklaag, met daarin een beetje olijfolie van de tonijn, totdat het brood lekker krokant wordt.

    Snijd de tomaten in dikke plakken en halveer deze. Kruid de tomaten met wat zout en een vleugje olijfolie van de tonijn. Voeg daarna de stukjes mozzarella en de uitgelekte tonijn toe.

    Giet de pasta af en voeg hierbij het mengsel van tomaten, tonijn en mozzerella. Bestrooi het daarna met de krokante stukjes brood en de blaadjes basilicum. Serveer direct. Suggestie: garneer met een handvol ontpitte zwarte olijven.

De favoriete recepten