Gegrilde makreel met mediterrane groenten en frisse dressing

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES
4 blikjes Rio Mare Gegrilde Makreel in Extra Vergine Olijfolie
1 aubergine
2 courgettes
1 rode paprika
1 takje rozemarijn
1 bosje peterselie
½ biologische citroen
70 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Gegrilde Makreel in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Rasp de schil van een citroen en pers het sap. Hak de peterselie en rozemarijn fijn en voeg alle ingrediënten samen in een kom. Voeg een ¼ theelepel zout, ruim zwarte peper en olijfolie toe en klop alle ingrediënten door elkaar met een vork.

    Snijd de aubergine en courgette in plakjes en de paprika in reepjes. Bak alle groenten in een grillpan, verwijder van het vuur en maak aan met de van tevoren gemaakte vinaigrette. MISE EN PLACE

    Serveer de gegrilde makreelfilet bovenop de aangemaakte groenten.

De favoriete recepten