Linguine met sardines

Ingrediënten

VOOR VIER PERSONEN
80 g linguine
1 pakje Rio Mare Sardinefilets
1 eetlepel tomatenpuree
1 kleine ui
20 g wilde venkel
10 g rozijnen •
10 g pijnboompitten
10 ml olie
1/2 zakje saffraan
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Sardine Filets in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Week de rozijnen in wat heet water. Kook de wilde venkel in wat kokend gezout water gedurende 2 minuten. Haal de venkel uit het water, droog en hak het. Zet de pasta in hetzelfde water waarin de venkel gekookt is. 2. Bak de ui in een pan met wat olie, voeg de tomatenpulp, de saffraan, de rozijnen en pijnboompitten toe en bak 5 minuten. Voeg de sardinefilets en de gehakte venkel toe. Breng op smaak met zout en voeg twee lepels van het water van de pasta toe. 3.Lek de pasta uit zodra hij al dente is en zet het in de pan met de kruiderij. Roer op de vlam gedurende één minuut en serveer het vervolgens. VOOR EEN HEILZAME EN EVENWICHTIGE MAALTIJD:

    Voeg 80g fijngesneden bresaola (een soort van gedroogde gezouten rundvlees) toe op een bedje, gevolgd door een stuk fruit.

De favoriete recepten