Linguine met tonijn, olijven en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g linguine
30 g ontpitte en gehakte zwarte olijven
1 citroen
50 g schilfers Parmezaanse kaas
verse peterselie
1 theelepel afgespoelde zoute kappertjes
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg als het water begint te borrelen het zout en daarna de pasta toe. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    Rasp de schil van de citroen in reepjes en hak de peterselie in grove stukken. Meng daarna in een kom de uitgelekte tonijn, de peterselie, de kappertjes, de olijven en de geraspte citroenschil goed door elkaar.

    Voeg een paar eetlepels van het kookwater van de pasta bij de saus. Voeg daarna de uitgelekte linguine toe en meng alles voorzichtig door elkaar. Graneer met de schilfers Parmezaanse kaas en serveer.

De favoriete recepten