Maaltijdsalade met tonijn, boontjes, wortelen en mosterdzaad

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
200 g sla
300 g groene sperzieboontjes
2 wortelen
1 kleine rode
ui
2 lepels mosterdzaad
1 lepel honing
1 lepel witte azijn
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Snijd de uiteinden van de boontjes en kook ze gedurende ongeveer 20 minuten in zout water.

    Plet de mosterdzaadjes lichtjes en meng ze met de azijn, de honing, een snuje zout en de olijfolie van de tonijn tot een lekkere dressing voor de salade.

    Schil de wortelen en snijd ze met een dunschiller in reepjes. Snijd de ui fijn en giet de boontjes af, spoel ze af onder koud water en laat ze goed uitlekken.

    Doe alle ingrediënten in een slakom, garneer met de mosterddressing en meng alles voorzichtig door elkaar. Serveer direct.

De favoriete recepten