Maaltijdsalade met tonijn, paprika, mango en amandelen

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
200 g gemengde salade met wat spinazieblaadjes
20 g amandelschaafsel
2 paprika's (1 gele en 1 rode)
1 rijpe mango
het sap van 1/2 limoen
zout
vers gemalen zwarte peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 220°C. Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Rooster de paprika’s in de voorverwarmde oven en draai ze af en toe om zodat ze niet verbranden.

    Rooster ook het amandelschaafsel kort in de oven.

    Schil de mango en snijd hem in lange, dunne stukjes. Besprenkel met het limoensap, de olijfolie van de tonijn, een snufje zout en een flinke hoeveelheid zwarte peper. Haal de paprika’s uit de oven, verwijder de verbrande huid en snijd ze in kleine stukjes.

    Meng de paprika’s, de mango en de tonijn zachtjes door elkaar zodat ze zich goed mengen met de dressing. Voeg vlak voor het serveren de salade toe zodat het gerecht fris en smakelijk blijft. Garneer met het geroosterde amandelschaafsel.

De favoriete recepten