Maaltijdsalade met tonijn, rode radicchio, cannellinibonen, lente-uitjes en avocado

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
100 g groene sla
1 rode radicchio
300 g gekookte cannellinibonen
1 lente-uitje
1 avocado
1/2 citroen
zout
vers gemalen zwarte peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in 4 stukken. Verwijder de pit uit de avocado en bestrijk de partjes met citroensap ter voorkoming dat ze verkleuren. Snijd ze daarna in plakjes. Snijd de lente-ui in fijne plakjes en meng ze samen met de avocado in een slakom. Voeg de uitgelekte tonijn en de boontjes toe en breng op smaak met wat peper en de olijfolie van de tonijn.

    Meng de ingrediënten goed zodat de smaken zich goed kunnen mengen. Snijd de radicchio in reepjes en meng met de groene sla. Doe deze bij het tonijnmengsel en meng alles voorzichtig door elkaar. Serveer direct.

De favoriete recepten