Maaltijdsalade met tonijn, tomaten, olijven en fetakaas

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
200 g mix van jonge sla en rucola
5 kleine tomaten
6 gemarineerde zongedroogde tomaten
200 g fetakaas
30 g zwarte olijven zonder pit
enkele blaadjes basilicum
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Snijd de tomaten in plakjes en snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Laat de helft van de olijven heel en hak de andere helft grof fijn.

    Meng de tomaten, de olijven, de tonijn en de verbrokkelde feta in een mengkom. Breng op smaak met een snufje zout.

    Was de sla, laat hem uitlekken en besprenkel met wat olijfolie van de tonijn. Voeg de overige ingrediënten toe en garneer met een paar blaadjes basilicum.

De favoriete recepten