Macaroni met tonijn en gebakken groenten

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g macaroni
1 wortel
1 courgette
1 lente-uitje
200 g cherrytomaatjes
1 teentje knoflook
een paar takjes peterselie
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Breng een ruime hoveelheid water aan de kookj en voeg zodra het water begint te borrelen zout toe. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

    Snijd het lente-uitje in fijne plakjes, rasp de wortelen en courgette en halveer de cherrytomaatjes.

    Verhit intussen wat olijfolie van de tonijn in een grote pan en voeg het teentje knoflook toe. Voeg daarna ook het lente-uitje. de courgette en de wortel toe. Laat de groenten een paar minuten aanbakken en breng ze op smaak met zout. Haal de groenten uit de pan, verwijder de knoflook en bak vervolgens de gehalveerde cherrytomaatjes gedurende zo’n 3 minuten aan in een pan. Voeg de groenten en de uitgelekte pasta toe en bak nog even door zodat de smaken mengen. Voeg als laatste de uitgelekte tonijn toe.

    Neem de pan van het vuur en garneer het gerecht met de gehakte peterselie. Serveer direct.

De favoriete recepten