Pasta met tonijn, paprika, ui en rucola

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g orecchiette of andere soort korte pasta
1 rode en 1 gele paprika
1 ui
1 bosje rucola
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg het zout toe zodra het water kookt. Doe de pasta in het kokende water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    Verwijder de stengels en de zaadjes uit de paprika’s en snijd ze in repen. Hak daarna de ui fijn.

    Bak de uien iets aan in een pan met de olijfolie van de tonijn. Voeg de paprika’s toe, breng op smaak met zout en bak alles op hoge temperatuur. Draai de paprika’s regelmatig om zodat ze zacht worden.

    Voeg aan de uitgelekte orecchiette de paprika’s en ui toe en voeg wat kookvocht van de paprika’s toe. Voeg daarna de tonijn en rucola toe en roer alles goed om. Serveer direct.

De favoriete recepten