Pasta Rio Mare met kerstomaatjes

Ingrediënten

voor 4 personen
2 blikjes à 160g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g spaghetti
350 g kerstomaatjes
1 teentje knoflook
een kleine rode peper
8 tot 10 blaadjes basilicum
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Verdeel de tonijn in stukken. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg zodra het water begint te borrelen zout toe. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    Hak de de basilicum en knofloook fijn. Snijd de rode peper, zonder zaadjes in smalle ringen. Halveer de tomaatjes.

    Verwarm 30 ml olijfolie van de tonijn en fruit hierin de knoflook en peper. Voeg de tomaatjes en basilicum toe en breng op smaak met wat zout. Laat dit gedurende 3 minuiten zachtjes doorkoken.

    Giet de pasta af, schep de tomatensaus erdoor en verwarm op een lage stand zonder te koken. Voeg de stukken tonijn toe en serveer.

De favoriete recepten