Rolletjes met tonijn en paprika

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
1 blikje à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
2 paprika's, een gele en rode
2 ansjovisfilets in olie
1 theelepel kappertjes 50 g mayonaise
een paar blaadjes sla
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200°C en rooster de volledige paprika’s gedurende ongeveer 30 minuten. Draai de paprika’s hierbij regelmatig om totdat het vel gerimpeld en ietwat verkoold is.

    Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise.

    Verwijder de steel en de wittige kern van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen.

    Vul de paprika’s met wat van de vulling en rol ze op. Leg op elk bord 2 paprikarolletjes, garneer ze met een paar blaadjes sla en breng op smaak met een vleugje olijfolie van de tonijn en een snufje zout. Serveer.

De favoriete recepten