Salade van tonijn, gerst en gegrilde groenten

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in water
200 g gerstenkorrels
1 rode paprika
1 aubergine
2 courgettes
50 g extra zuivere olijfolie
rozemarijn
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en verdeel deze in stukken. Breng een ruime hoeveelheid water en voeg zodra het water begint te borrelen zout toe. Kook de gerst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet hem daarna af en haal hem door een zeef. Spoel vervolgens de gerst af onder koud water en laat hem goed uitlekken.

    Snijd de paprika in reepjes en de courgette en de aubergine in dikke plakken en grill de groenten op een grillplaat.

    Hak de rozemarijn fijn, snijd de gegrilde groenten in blokjes en meng alles doorelkaar. Breng op smaak met peper en zout en een flinke scheut olijfolie. Voeg vervolgens de gerst en stukken tonijn toe.

De favoriete recepten