Spaghetti alla carbonara met tonijn en courgettes

Ingrediënten

voor 4 personen
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g dikke spaghetti
3 courgettes
2 eierdooiers en 1 volledig ei
4 eetlepels verse room
1 theelepel geraspte Parmezaanse kaas
zout
flinke hoeveelheid zwarte peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg het zout toe zodra het water begint te borrelen.

    Snijd de courgettes in dunne plakjes. Bak ze in een pan met daarin de olijfolie van de tonijn licht aan en breng op smaak met wat zout.

    Doe de spaghetti in het kokende water en kook ze al dente.

    Klop de eieren in een kom met de room en de Parmezaanse kaas en voeg daarna de warme courgettes, de uitgelekte tonijn en de uitgelekte pasta toe. Meng alles goed door elkaar.

    Breng op smaak met flink wat vers gemalen zwarte peper en serveer meteen.

De favoriete recepten