Spaghetti en Tonijn Frittata

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
350 g spaghetti
50 g zwarte olijven zonder pit
30 g pijnboompitten
20 g kappertjes
een handje verse peterselie
2 teentjes knoflook
een gedroogde rode peper
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Laat de tonijn uitlekken en vang de olijfolie op. Verdeel de tonijn in stukken. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook, voeg zodra het water begint te borrelen zout toe. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

    Snijd de rode peper en knoflook in stukjes. Verhit in een kleine koekenpan de olijfolie van de tonijn en bak er de knoflook en rode peper kort in aan. Haal ze uit de pan wanneer ze iets bruin worden. Voeg daarna de pijnboompitten, gehakte peterselie en de olijven toe. Laat het een minuut garen. Neem de koekenpan van het vuur en voeg de uitgelekte tonijn en pasta toe.

    Verhit een pan met anti-aanbaklaag en doe er het mengsel van pasta, tonijn en groenten in. Bak het geheel ongeveer 8 minuten per kant aan tot zich een goudbruin korstje vormt. Snijd de pasta in porties en serveer het gerecht terwijl het nog heet en krokant is. SUGGESTIE

    Voeg een eetlepel rozijnen (geweekt in water) toe aan de gebakken groenten.

De favoriete recepten