Zuurdesem bruschetta met avocado, kerstomaatjes en gegrilde makreel

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES
8 sneetjes zuurdesembrood
1 120 g blikje Rio Mare Gegrilde Makreel in Extra Vergine Olijfolie
2 limoenen
1 rijpe avocado
7 à 8 kerstomaatjes
3 eetlepels extra vergine olijfolie
een paar druppels Tobascosaus
Vers gemalen zwarte peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Gegrilde Makreel in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Begin met het roosteren van het brood. Rasp in de tussentijd de schil van de limoenen en zet even aan de kant. Snijd de avocado doormidden, verwijder de schil en de pit, doe het vruchtvlees in een kom, prak fijn met een vork en voeg er de tobascosaus, het limoensap en de extra vergine olijfolie aan toe. Meng de ingrediënten door elkaar tot er een glad en romig mengsel ontstaat. Snijd de kerstomaatjes in stukjes. Besmeer het geroosterde brood met een eetlepel saus en leg er de gesneden tomaatjes en uitgelekte makreel op. Kruid met vers gemalen zwarte peper en besprenkel met de rasp van de limoenen. Direct serveren.

De favoriete recepten