Borrelhapje met tonijn- en zalmpaté

Ingrediënten

voor 4 porties
Rio Mare paté in een tube zalm- en tonijnpaté
4 sneetjes donker brood
4 sneetjes volkoren brood
1 sinaasappel
1 komkommer
1 takje dille
1 takje peterselie

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Paté met Tonijn

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Snijd de komkommer en de gepelde sinaasappel in dunne plakjes. Hak de peterselie.

    2. Rooster de sneetjes brood totdat ze lichtbruin en krokant zijn.

    3. Beleg de sneetjes donker brood met de plakjes sinaasappel en het volkoren brood met de plakjes komkommer en snijd de sneetjes in driehoekige stukken.

    4. Smeer de zalmpaté op het brood met de plakjes sinaasappel en de tonijnpaté op het brood met de plakjes komkommer. Garneer de helft van de hapjes met dille en de andere helft met gehakte peterselie.

De favoriete recepten