Sardines met een salade van tomaten, sperziebonen en gemarineerde uien

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
3 blikken Rio Mare Sardines a 105 g

400 g bonen naar keuze

1 witte ui 

200 g tomaten 

2 el azijn 

40 g extra vergine olijfolie

2 kleine laurierblaadjes 

zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Sardine Filets in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Doe de fijngesneden ui in een kom en garneer met een snufje zout en azijn. Scheur de laurierblaadjes en voeg toe, schep door en laat ongeveer tien minuten rusten.

    Was en snijd de tomaten, spoel ze af en doe ze in een kom. Dresseer met een snufje zout, olijfolie en een flinke scheut zwarte peper.

    Voeg de ui toe, schep door en serveer met de uitgelekte sardientjes.

De favoriete recepten