Controleer de voedingskundige feiten

Praktisch en snel, Rio Mare-producten zijn niet alleen lekker, maar ook erg gezond omdat ze rijk zijn aan alle nutritionele eigenschappen van vissen.

Ingeblikte vis is een bron van welzijn die in enkele calorieën zorgt voor goede eiwitten, omega-3, vitamines en weinig vetten. We probeerden een aantal voedingsmiddelen te vergelijken die vaak op onze tafel te vinden zijn en die gemakkelijk kunnen worden vervangen door producten van Rio Mare.

Wat denk je dat meer calorieën bevat, tonijn of een plak kalfsvlees?
Makreel of rauwe ham?
De Insalatissime Rio Mare of een focaccia?
Zoek het uit!

Kies het Rio Mare product

Tonijn

Zalm

sgombro

Insalatissime

Vergelijk met

uova

banane

parmigiano

formaggio

mozzarella

wurstel

Tonno vs parmigiano

Stesse calorie con il doppio delle proteine

1 confezione da 80g di Tonno Rio Mare
all’Olio di Oliva sgocciolato
fornisce
circa le stesse kcal di un uovo ma ha
quasi il doppio delle proteine.

Kies het Rio Mare product

Tonijn

Makreel

Vergelijk met

Ei

Worst

Rauwe ham

Mozzarella

Banaan

Parmezaan

Bresaola

Parma ham

Gekookte ham

Plakje kalfsvlees

Tonijn vs Ei

Evenveel
calorieën, maar verdubbel het eiwit.

1 x 80 g blik Rio Rio Tonijn in Olijfolie levert ongeveer hetzelfde aantal Kcal als een ei, maar bevat bijna het dubbele aantal eiwitten. Een alternatief voor het avondeten voor een gebakken ei.

Tonijn vs Worst

Evenveel
calorieën, meer eiwitten en de helft vet

1 x 80 g blik Rio Rio Tonijn in Olijfolie levert ongeveer hetzelfde aantal Kcal als een halve Weense worst, het dubbele eiwit en de helft van de hoeveelheid vet. Een gezondere snack of sandwich!

Tonijn vs Rauwe ham

Minder zout

52 gram uitgelekte Rio Mare-tonijn bevat 63% minder zout dan 50 gram parmaham. Ideaal voor diegenen die hun zoutinname willen beperken.

Tonijn vs Mozzarella

Minder calorieën, minder vet

Eén deel van 60 g Rio Mare Tuna Leggero bevat 60% minder calorieën en 75% minder vet dan een portie van 100 g mozzarella. Ideaal voor een lichte, smakelijke lunchpauze!

Tonijn vs Banaan

Evenveel calorieën, tien keer het eiwit

Een halve banaan geeft dezelfde energie als 1 x 80 g blik Rio Rio in Rioine, maar slechts 1/10 van het eiwit. Een alternatief voor atleten die snack op bananen.

Tonijn vs Parmezaan

Evenveel calorieën en minder vetten

1 x 80 g blik Rio Rioine tonijn in olijfolie levert hetzelfde aantal Kcal als 30 g Parmezaanse kaas en bevat minder vetten. Het is een goed alternatief voor een snack met Parmezaanse kaas voor sporters die willen bijkomen na een zware training.

Makreel vs Bresaola

Meer eiwitten, minder zout

Eén portie (120 g) uitgelekte Makreelfilets in Extra Vierge Olijfolie levert 30% meer eiwit op dan een 50 g portie Bresaola en bevat 30% minder zout. De perfecte oplossing voor een praktisch, smakelijk hoofdgerecht met voedingsstoffen – essentieel voor uw welzijn.

Makreel vs Parma ham

Evenveel calorieën, meer eiwitten en de helft vet

1 x 125 gram blik Rio Mare Makreelfilets in Olijfolie levert evenveel calorieën als 2 sneetjes Parmaham, meer proteïne en 3 keer minder vet. Meer vullen, meer afvallen!

Makreel vs Gekookte ham

Evenveel calorieën, meer eiwitten en de helft vet

1 x 125 g blik Rio Rio Makreelfilets in Olijfolie levert hetzelfde aantal calorieën op als 3 plakjes gekookte ham, meer proteïne en 3 keer minder vet. Meer vullen, meer afvallen!

Makreel vs Plakje kalfsvlees

Evenveel calorieën, meer eiwitten en minder vetten

1 x 12 g blik Rio Rio Makreelfilets in Olijfolie levert hetzelfde aantal calorieën op als een stuk kalfsvlees van 96 g, maar meer eiwitten en minder vetten. Een gezond alternatief voor uw boterham kalfsvlees!

Vis in het mediterrane dieet

Juiste voeding, gecombineerd met een actieve levensstijl, speelt een essentiële rol bij de preventie van talrijke ziektebeelden, vaak aangeduid als ‘leefstijlziekten’.

Ontdek meer

Kostbare
grondstoffen

Dankzij zijn eiwitrijke inhoud geeft een portie 100 g portie gedraineerde tonijn, volwassenen ongeveer een tiende deel van hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën.

Ontdek meer

Voor gezonde en sterke kinderen!

Vis is een essentieel levensmiddel voor iedereen, vooral voor kinderen! Rio Mare Tonijn is een praktische, gezonde manier om vis aan de voeding van kinderen toe te voegen.

Ontdek meer

Welzijn met maar enkele calorieën

Rio Mare-producten zijn lichter en voedzamer dan veel voedingsmiddelen die vaak op onze tafel te vinden zijn: we hebben ze vergeleken om u smakelijke alternatieven aan te bieden.

Ontdek meer