Bietencarpaccio met tonijn, yoghurt en geroosterde hazelnoten

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 middelgrote gekookte rode bieten 

1 blik Rio Mare Tonijn Flavoured Limone e Pepe nero a 130g
150 g Griekse yoghurt

50 ml melk 

40 g gepelde hazelnoten 

20 g extra vergine olijfolie 

enkele takjes bieslook 

zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Limone e Pepe Nero

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Schil en snijd de rode biet in dunne plakjes. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een kleine koekenpan met een kleine hoeveelheid olijfolie tot ze diep goudbruin zijn. Breng de yoghurt op smaak met een snufje zout en voeg de melk toe om de yoghurt romig te maken.

    Schik de plakjes biet op 4 afzonderlijke borden en schep de yoghurtsaus erover. Top met de tonijn en een beetje van de olie uit het blik. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en garneer elk bord met de gehakte bieslook.

De favoriete recepten