Pasta met pesto en tonijn

Ingrediënten

voor 4 porties
3 blikjes Rio Mare 80 g tonijn in olijfolie
Korte pasta: 350 g
Mozzarella: 200 g
Tomaat: 1
Olijfolie extra vierge: 50 g
Basilicum: 2 handjes
Pijnboompitten: 1 lepel
Parmezaan: 30 g
Verse roomkaas: 1 lepel
Zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Breng het water eerst aan de kook en voeg daarna zout toe. Was ondertussen de basilicum en meng door elkaar met de olie, Parmezaan, pijnboompitten en de roomkaas.

    2. Snijd de mozzarella en de tomaat in kleine blokjes en meng door elkaar met de tonijn.

    3. Kook de pasta, giet af en maak aan met de pesto. Voeg vervolgens mozzarella, tomaat en tonijn toe ...

    4. En geniet samen met vrienden van dit typische Italiaanse gerecht!

De favoriete recepten