Broodje met tonijn, gegrilde artisjok en zongedroogde tomaten


Ingrediënten
4 harde meergranenbroodjes
2 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie 120 g
8 gegrilde artisjokken in olie
4 zongedroogde tomaten in olie
160 g zuivelspread
een paar blaadjes basilicum
zwarte peper naar smaak
Stampa Ricetta

Bereidingswijze
1. Snijd de broodjes doormidden. Verdeel de artisjokken in dikke plakken en hak de zongedroogde tomaten grof.
2. Smeer een royale hoeveelheid zuivelspread op de onderkant van elk broodje en beleg met de tonijnstukken, artisjokken en zongedroogde tomaten.
3. Garneer met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes en kruid met peper. Dek af met de bovenkant van het broodje en serveer direct.
4. Voor een extra krokante bite roostert u het broodje van tevoren een paar minuten in de oven.