Broodje met tonijn, gegrilde artisjok en zongedroogde tomaten

Ingrediënten

voor 4 porties
4 knapperige broodjes met zaden
2 blikjes x 120 g Rio Mare tonijn in olijfolie
8 gegrilde artisjokken in olie
4 zongedroogde tomaten in olie
160 g smeerbare roomkaas
enkele blaadjes basilicum
zwarte peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

MSC Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Snijd de broodjes doormidden. Snijd de artisjokken in dikke plakken en hak de zongedroogde tomaten grof.

    2. Besmeer de onderkant van elk broodje met een royale hoeveelheid roomkaas, beleg met stukjes tonijn, artisjokken en zongedroogde tomaten.

    3. Garneer met gescheurde basilicumblaadjes en breng op smaak met peper. Leg de helften van de broodjes op elkaar en dien op.

    4. Rooster het brood voor het beleggen kort voor een extra krokant resultaat.

De favoriete recepten