Ceasar salad met tonijn

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
2 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie à 160g
250g ciabatta brood
1 krop sla naar keuze
4 ansjovis filets in olie
75g Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
1 eetlepel Griekse yoghurt
Een halve citroen
Scheutje olijfolie extra vierge
Snufje zeezout
Snufje zwarte peper
Snufje oregano

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Pole&Line Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Snijd het ciabatta brood in blokjes, en meng met de olijfolie, peper, zout en oregano.

    Pers de knoflook fijn en meng samen met de ansjovis, Parmezaanse kaas, yoghurt en een flinke scheut olijfolie tot een dressing.

    Snijd de sla in grove stukken en verdeel over 4 borden.

    Verdeel hier vervolgens de zelfgemaakte dressing en de tonijn over en serveer.

De favoriete recepten