Gegrilde aubergine met tonijn en tijm

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
2 blikken Rio Mare tonijn in olijfolie à 160g
4 aubergines
100g cherry tomaatjes
100g burrata
Een paar takjes tijm
50ml olijfolie extra vierge
Zeezout & zwarte peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Pole&Line Tonijn in Olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven op 200°C en leg de aubergines in z’n geheel op een bakplaat met bakpapier. Bak ze voor ca. 40 minuten en draai ze een paar keer om

    Snijd de tomaten doormidden en fruit ze in een pan met olijfolie, tijm, peper en zout

    Snijd de geroosterde aubergines doormidden en leg ze op een schaal, met de binnenkant naar boven. Verdeel de burrata en de tomaatjes over de aubergines. Besprenkel met wat olijfolie en een snufje zout en peper

    Schep bovenop de tonijn en serveer

De favoriete recepten