Gegrilde makreel met een rustieke salade
Ingrediënten
Rio Mare Gegrilde Makreel in Olijfolie a 120g
300 g gekookte cannellinibonen
2 stevige rijpe tomaten
½ rode ui van Tropea (zoete rode ui)
1 bosje wilde rucola
1 verse rode chilipeper
40 g extra vergine olijfolie2 el gemengde zaden
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Snijd de ui fijn. Week een paar minuten in gezouten water om de smaak te verzachten en laat goed uitlekken. Snijd de tomaten in plakjes. Verwijder de zaden van de rode chilipeper en snijd deze fijn.
Vermeng de cannellinibonen met de olie en de rode chilipeper, breng de tomaten op smaak met zout en meng de ingrediënten door elkaar. Voeg de rucola toe.
Verdeel de salade over 4 borden en leg er de goed uitgelekte gegrilde makreelfilets op. Strooi de gemengde zaden over de salade en serveer met citroenpartjes.