Rösti met tuna melt

Ingrediënten

voor 4 porties
800 g aardappelen of 1 verpakking kant-en-klare rösti
2 blikjes x 80 g Rio Mare tonijn in olijfolie
150 g geraspte gruyère
1 bosje bieslook
20 g boter
20 g olie
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie MSC

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Kook de aardappelen in de schil ongeveer 15 minuten totdat ze beetgaar zijn. Giet af, laat afkoelen en zet enkele uren in de koelkast. Schil en rasp de aardappelen grof en breng op smaak met zout en peper. Deze stap is overbodig als er kant-en-klare rösti wordt gebruikt.

    2. Verhit de olie en boter in een bakpan met antiaanbaklaag en een doorsnede van 28 cm. Voeg de rösti toe en bak op hoog vuur totdat de onderkant goudbruin is, keer de rösti vervolgens als een omelet om en bak ook de andere kant goudbruin.

    3. Draai het vuur op de laagste stand, strooi de stukjes tonijn over de rösti, besprenkel met kaas en bieslook en doe de deksel op de pan. Bak de rösti ongeveer twee minuten of totdat de kaas gesmolten is en zacht. Dien direct op.

De favoriete recepten