Insalatissime Mais met rucola, appels en broodkruimels

Ingrediënten

voor 4 porties

100 g rucola

1 rode appel

2 blikjes Rio Mare Insalatissime Mais e Tonno 160 g 

2 sneden vers brood

olijfolie

zout

peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Insalatissime Mais e Tonno

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Snijd het brood in blokjes, giet de olijfolie erover, kruid met peper en rooster het in een hete koekenpan met antiaanbaklaag tot het knapperig en goudbruin is.


    Was de appel en snijd hem doormidden. Verwijder het klokhuis en steeltje, snijd de helften in schijfjes en voeg olie en zout toe.


    Doe de appelschijfjes met de rucola in een schaal en voeg de Rio Mare Insalatissime Mais toe. Meng de salade goed door elkaar, strooi de geroosterde broodblokjes erover en serveer direct. 

De favoriete recepten