Kleurrijke salade met tonijn, wortel en stracciatella kaas

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
2 blikken Rio Mare tonijn in olijfolie Peperoncino à 130g
400g Stracciatella kaas
4 oranje bospenen
4 paarse wortelen
Een handje basilicumblaadjes
2 teentjes knoflook
Een aantal spruitjes
40ml olijfolie extra vierge
Zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Peperoncino

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Schil de wortelen en snij ze in lange repen. Hak de knoflook fijn en fruit deze in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg hier de wortelen aan toe en bak deze een aantal minuten op hoog vuur. Draai af en toe om

    Verdeel de stracciatella kaas over een grote serveelschaal en voeg hier de gebakken wortelen aan toe. Verdeel de tonijn en spruitjes hier overheen

    Besprenkel met olijfolie, peper en zout en serveer met verse focaccia

De favoriete recepten