Parmigiano mini muffins met Rio Mare Tonijn Paté
Ingrediënten
· 2 stuks Rio Mare Tonijn Paté
· 120 g bloem
· 1 ei
· 40 ml extra vierge olijfolie
· 60 ml melk
· 40 g geraspte parmigiano
· 1/2 zakje gist voor hartige taarten
· peper en zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
1. Klop het ei los in een kom met de elektrische garde terwijl je de melk langzaam toevoegt, voeg de bloem, de gist en de parmigiano toe en blijf een minuut kloppen. Breng op smaak met zout, voeg de olijfolie toe en een flinke snuf peper.
2. Giet het mengsel in 12 licht geoliede en met bloem bestoven siliconen vormpjes en bak in een hete oven op 180 ° gedurende 12 minuten, of tot de muffins gerezen en goudbruin zijn.
3. Laat de muffins afkoelen, haal ze uit de vormpjes, garneer ze met een rijke krul Rio Mare Tonijn Paté en serveer ze op een schaal.