Pasta met tonijn, bosui en croutons

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
1 blikje Rio Mare Tonijn in Olijfolie Peperoncino à 130g
350g pasta naar keuze
300g cherry tomaten
4 bosui
Een paar sneetjes (oud) brood
Snufje tijm
50ml olijfolie extra vierge
Zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Peperoncino

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking 


    Snijd de bosuitjes fijn en bak ze in een antiaanbakpan met een scheut olijfolie en zout. Voeg een scheutje water toe en laat 10 minuten op laag vuur staan Halveer ondertussen de tomaten. Verwijder de bosui uit de pan en bak de tomaten in dezelfde pan, in het achtergebleven uien vocht.

    Snijd ondertussen het brood in blokjes. Voeg de resterende olijfolie en de tijm toe in een nieuwe pan en rooster de broodblokjes bruin en krokant. Laat de pasta uitlekken en meng samen met de bosuitjes, tomaten en tonijn. Verdeel over 4 borden en strooi de croutons erover.

De favoriete recepten