Pizza Tonijn, rode ui, cherrytomaat en oregano

Ingrediënten

VOOR 1 PIZZA
500 g pizzadeeg

2 x 80 g Rio Mare Tonijn Peperoncino

1 rode ui

300 g mozzarella

200 g cherrytomaatjes

60 g extra vierge olijfolie

theelepel oregano

zout


Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Peperoncino

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven tot 210 graden en snijd de mozzarella in blokjes.

    Vet een bakblik in, verdeel het deeg door het goed aan te drukken met je vingertoppen, vet in met een beetje olie.

    Snij de tomaten in vieren en leg ze op het deeg, snijd de ui in dunne plakjes en voeg deze toe.

    Voeg dan de blokjes mozzarella toe, op smaak gebracht met een snufje zout en oregano en een flinke scheut olie.

    Plaats de pizza in de oven en bak ongeveer 20 minuten.

    Voeg de tonijn een paar minuten voordat de pizza gaar is toe aan de pizza.

    Bak slechts twee of drie minuten mee, zodat de tonijn niet te veel uitdroogt.

De favoriete recepten