Superlekkere pizza met Insalatissime Messicana
Ingrediënten
2 blikken Rio Mare Insalatissime Messicana
1 pak rechthoekig pizzadeeg
400 g tomatenpuree
300 g mozzarella
100 g geraspte emmentalerkaas
60 g extra zuivere olijfolie
een beetje oregano
zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C; breng de tomatenpuree op smaak met wat olie, oregano en wat zout, en snijd de mozzarella in blokjes.
Vet een rechthoekige bakplaat goed in, rol het deeg uit en vorm daarbij een kleine opstaande rand, strijk de tomatenpuree uit en strooi de mozzarellablokjes en de emmentalerkaas erop. Schuif de bakplaat in de oven en bak ongeveer 30 minuten zodat het deeg goed gebakken is.
Meng de ingrediënten van de salades goed, doe de salades op de pizza en zet alles nog 1 à 2 minuten in de oven zodat het geheel op smaak komt.
Dien meteen op.