Toast met tonijn en gepocheerd ei

Ingrediënten

voor 4 personen
1 tube Rio Mare Tonijnpaté
1 dikke snee brood (bij voorkeur zelfgemaakt)
1 ei
1/2 rode ui
een paar blaadjes
sla
extra zuivere olijfolie
1 theelepel azijn
vers gemalen zwarte peper
zout

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Paté met Tonijn

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Rooster het brood op een grill of in een broodrooster. Snijd intussen de ui in fijne plakjes en fruit deze in een pan met wat olijfolie.

    Gepocheerde ei: breng een pan water met azijn en zout aan de kook, breek het ei en laat deze in het kokende water glijden. Kook de eieren gedurende 3-4 minuten tegen de kook aan tot het wit net gestold is, maar de eidooiers nog zacht zijn.

    Bedek het brood met wat sla en breng er een dikke laag tonijnpaté op aan. Leg daar bovenop het gepocheerde ei en de ui. Breng op smaak met wat peper. Serveer direct..

De favoriete recepten