Tonijnsalade met appel en geroosterde amandelen

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
2 blikken Rio Mare tonijn in olijfolie Citroen & Zwarte peper à 130g
2 rode appels
1 bleekselderij
20g amandelen
40ml olijfolie extra vierge
Een handje salade
Peper en zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Limone e Pepe Nero

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Rooster de amandelen in een antiaanbakpan voor 2 minuten en schep regelmatig om

    Schil de appelen en snijd in stukjes. Snijd de bleekselderij fijn. Meng de tonijn met de appel en bleekselderij en breng op smaak met olijfolie, peper en zout

    Bedek 4 borden met wat salade en schep daar vervolgens en tonijn-appel mengsel bovenop. Garneer met de geroosterde amandelen

De favoriete recepten