Tonijnspaghetti met pistachenootjes en sinaasappelzest

Ingrediënten

voor 4 porties
350 g spaghetti
2 blikjes x 80 g Rio Mare tonijn in olijfolie
20 g gepelde pistachenootjes
1 sinaasappel
1 teen knoflook
1 klein bosje peterselie
40 g olijfolie extra vierge
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie MSC

Ontdek meer

Bereidingswijze

    1. Breng een pan met water aan de kook en voeg zout toe als het water het kookpunt heeft bereikt. Voeg de spaghetti toe en kook 'al dente'.

    2. Hak, terwijl de pasta kookt, de pistachenootjes en de peterselie en rasp de sinaasappel.

    3. Halveer en fruit de teen knoflook met olijfolie in een grote bakpan. Voeg de uitgelekte pasta toe met een paar lepels kookvocht en laat de ingrediënten een minuut stoven.

    4. Voeg tonijn, pistachenootjes, sinaasappelzest en peterselie toe. Breng op smaak met een royale hoeveelheid peper, verwijder de knoflook, meng goed door elkaar en dien op.

De favoriete recepten