Sardinefilets met aardappelen en sinaasappelsap

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES
3 blikjes Rio Mare Sardine filets in Olijfolie met Rode Peper 105 g
3 aardappelen
1 kleine rode ui
1 sinaasappel
40 g extra vergine olijfolie
een klein bosje peterselie
40 g gepelde amandelen
zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Sardine filets in Olijfolie met Peperoncino

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Snij de ui fijn, rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Hak de peterselie fijn, hak de amandelen grof met een mes en snijd de gekookte, ongeschilde aardappelen in plakjes.

    Fruit de ui in een pan met de olijfolie, voeg de sinaasappelschil en het sap toe, breng op smaak met zout en kook enkele minuten op laag vuur. Haal van het vuur en voeg de peterselie toe aan de saus.

    Snijd de aardappelen, leg ze op een schaal, bedek met de sardinefilets en besprenkel met een beetje olie uit de blikjes. Schep de ui en sinaasappelsaus erover en garneer met de amandelen.

De favoriete recepten