Zalm met gebakken aardappelen en tomaten

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
4 blikken Rio Mare zalmfilets in olijfolie a 150 g

400 g aardappelen met schil 

300 g cherrytomaatjes 

40 g extra vergine olijfolie

10 g boter

enkele takjes rozemarijn en tijm 

1 teentje knoflook 

zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Zalmfilet in olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Snijd de aardappelen in grove stukken en fruit in een koekenpan met antiaanbaklaag met 20 g olie en boter. Voeg de gehakte kruiden toe, breng op smaak met zout en bak tot de aardappelen gaar en goudbruin zijn.

    Giet de resterende olie in een andere koekenpan met het teentje knoflook. Halveer de cherrytomaatjes en bak mee. Kruid met zout en haal van het vuur.

    Schik de zalmfilets op 4 afzonderlijke borden. Voeg de aardappelen en tomaten toe, garneer de filets met wat kruiden en serveer.

De favoriete recepten