Rio Mare voor
gezondere, sterkere kinderen

 

Vis is een essentieel voedingsmiddel voor iedereen, in het bijzonder voor kinderen! Hier leest u waarom.

 

Vis is rijk aan voedingsbestanddelen die essentieel zijn voor de groei, en een uitstekend middel om de ontwikkeling van het immuunsysteem te bevorderen.

 

Eiwitten in vis hebben bovendien een grote biologische waarde en bevatten een overvloed aan vitamines en minerale zouten zoals fosfor, calcium, ijzer, fluoride en jodium.

 

Om al deze redenen is het belangrijk om van kindsbeen af vis te leren eten!

Rio Mare-tonijn is een praktische, gezonde manier om vis toe te voegen aan de voeding van kinderen. Bovendien houden ze ervan omdat het smakelijk, graatvrij en geurloos is!

Vis in het mediterrane dieet

Juiste voeding, gecombineerd met een actieve levensstijl, speelt een essentiële rol bij de preventie van talrijke ziektebeelden, vaak aangeduid als ‘leefstijlziekten’.

Ontdek meer

Kostbare
grondstoffen

Dankzij zijn eiwitrijke inhoud geeft een portie 100 g portie gedraineerde tonijn, volwassenen ongeveer een tiende deel van hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën.

Ontdek meer

Voor gezonde en sterke kinderen!

Vis is een essentieel levensmiddel voor iedereen, vooral voor kinderen! Rio Mare Tonijn is een praktische, gezonde manier om vis aan de voeding van kinderen toe te voegen.

Ontdek meer

Welzijn met maar enkele calorieën

Rio Mare-producten zijn lichter en voedzamer dan veel voedingsmiddelen die vaak op onze tafel te vinden zijn: we hebben ze vergeleken om u smakelijke alternatieven aan te bieden.

Ontdek meer